tisdag 14 juli 2009

Äntligen har jag köpt...

.... en kristallampa. Igår var jag på resa, och stannade vid en affär som jag tidigare besökt. Där hade jag sett denna lilla lampa, och blev förälskad i den. Den fanns kvar och hänger nu över mitt köksbord. Den är från 40 talet och enda minuset är att det är nysilver i stommen, vilket inte är så roligt att putsa. Nu är det en målning av väggarna i köket som skall påbörjas, och det ligger på min lott, och det blir någon nyans av vitt.
På hemvägen besökte jag också Lessebo där jag fann världen sötaste lilla butik för vintage. Har ni vägarna förbi Lessebo så gör ett stopp och titta in HÄR. Ni blir inte besvikna det lovar jag. Det är ett ställe som man inte lämnar på många timmar, så tag med fikakorg.

5 kommentarer:

Solvarm sa...

Hej!

Vilken underbar kristallkrona.

Må gott, önskar Irene

Ulrica sa...

Kan tänka mig att den gör sig alldeles förträffligt bra ovanför bordet.

sinneskatten sa...

Jag förstår varför du inhandlat den, jösses så söt den är.

Bella sa...

Vilken vacker lampa!
Och Hatterians pinaler såg ut som en helt underbar affär- Älskar gamla slitna saker nämligen. Tyvärr bor vi i en sådan minimal lägenhet att inget får plats längre...men hittar man ett riktigt fynd kan man ju inte låta bli...hmmm...Det kanske är därför vi inte har plats för något- Jag slänger nämligen aldrig bort något!
;)

Vita Stunder sa...

Otroligt vacker lampa! :)

En butik som inte jag heller skulle lämnat på timmar. Det hör jag det!