lördag 28 november 2009

WTFDC - Mysgrönt

Mysgrönt var det den här veckan. Inte det lättaste om man skall hitta något grönt ute i naturen. Det enda som fortfarande är grönt är gräsmattan, och den är inget alternativ till veckans tema. Däremot fann jag lite lavar på det gamla träräcket på gamla järnvägsbanken, och det får vara mitt bidrag till mysigt grönt. Fler mysgröna färger kan du se hos WTFDC.

6 kommentarer:

Pennelina sa...

Underbar bild! Jag är helt såld på lavar :-)

Kram från Pennelina

cat sa...

Jättevacker och mysig grön färg på den laven:) Fint fotat av dig.

whatthefuckdotcom sa...

Härligt :) Det ser ut som trollhår :)

OM... OM du vill ha luvor och lite jul i din header... (jag vet att du gillar att greja själv) men jag kunde inte låta bli... så, OM du vill ha den så finns den här:

http://whatthefuckdotcom.blogg.se/images/2009/morlogg-copy_62691090.jpg

Det är bara att spara den och sedan ladda upp som header... men klicka "istället för rubrik och text" eftersom ditt namn redan finns på headern

Men känn dig inte tvingad, jag hade bara lite långtråkigt och jag tar absolut inte illa upp om du inte tar den :)

Kram :)

whatthefuckdotcom sa...

Kul att du gillade den :)... jag såg nu att den var lite för stor, du kan prova ta bort den och ladda upp den igen och då klicka i rutan "krymp så den passar"

GodJul... i förskott :)

Maria Berg sa...

Färger assosierar olika till olika personer, när jag ser denna lite grå färgen blir jag lite rädd, kanske sett för många skräckfilmer, men jag älskar verkligen att titta just på mossor och lavar i naturen - är så häftigt med all struktur på den. MB

Yvonne L sa...

Vilken fin bild! Det ser ut som en liten skog i olika mysgröna färger! Visst var det klurigt att fundera ut hur mysgrönt ser ut! Dessutom fick man ju lära sig en ny färg.