lördag 12 juni 2010

Bilduppdraget Nr 19- I&K Sommarlängtan/sommarfrihet


Den här veckan är det sommarlängtan/sommarfrihet som är temat för inspiration och kreativitet/bilduppdraget. Jag längtar efter att smultronen skall mogna för att trä dem på en tråd som i barndomens dagar. Vad kan vara somrigare än smultron på tråd? Fler bilder kan du se HÄR

8 kommentarer:

S o F sa...

Mmmmums!!

Ända sen jag var liten och bodde på landet och ofta gick och plockade smultron ensam längs vår lilla grusväg, så ääälskar jag smultron.

Trots mogen ;) ålder så går jag fortfarande gärna och plockar/äter smultron.

Din bild = sommarlängtan!

Ha det gott!

BP sa...

Japp, det längtar jag också efter, speciellt med tanke på att det var 13,5 grader, storm och regn här i 08. Tack för den fina bilden:-)

PS. Din macobild i förra inlägget är helt suberän. DS

Marie sa...

Jaaaaaa!!!!! Det är verkligen sommarfeeling. Snart så........

Monica o Jacob sa...

Smultron ger alltid en känsla av barndom när man trädde upp dom på strån,sommarlängtan förmedlar bilden verkligen;-)

Anette sa...

Den som väntar på nåt gott.......i år lär det ta tid innan vi får njuta. Jag såg just på korten från äldste sonens studentexamen för två år sedan och då hade jag pioner på borden. I år är pionknopparna inte alls stora. /Anette

Gärdsmygen sa...

Smultron är sommar!! Längtar efter båda!

Hero sa...

Ja, smultron är verkligen sommarlängtan. Men i år är det själva sommaren jag längtar efter. Visst är det sommar i naturen, men var är värmen? 16 grader i dag och kulingvindar! Inte roligt alls.
Ha en fin vecka/kram Maria

Irene sa...

Markjordbær, mmmm, de er så deilige. Absolutt noe å lengte etter. Nå blomstrer de her også. Har massevis i skogen rundt huset, og de har også vokst seg inn i hagen. Herlig header på bloggen din! Jeg har maken, men ikke rød, min er sølvgrå!