fredag 25 november 2011

Tema fredag - Längtan

Jag längtar efter sommaren, och Öland. Förr när jag var yngre längtade jag efter vinter och snö. Det var min absoluta favoritårstid. Numera vill jag ha sommar året runt. I år tyckte jag att sommaren gick fort förbi. Nu hoppas jag vintern blir snöfattig och kort.  Fler bilder på temat kan du se HÄR.

10 kommentarer:

Anitas Blogg - Malta sa...

Det verkar som de flesta längtar efter sommaren. Det som är bra är att vi vet att den kommer tillbaka. Värre måste vara att längta efter något man aldrig får.

Pysselfarmor sa...

Förstår precis vad du längtar till. Det är vackert på Öland.
´
Jag har ju min gård i Lappland att längta till, men samtidigt har jag det bra här där jag bor och jobbar också. Allt har sin tid.....

Ja tänk vilket konstigt hjul jag hittade i ett fönster i närheten av mitt jobb. Det är inte ett "riktigt" djur som ligger där fastsurrad....litet makabert samtidigt som det blev en rolig bild. Mitt ekorrhjul är väl att jag skulle bra gärna vilja gå i pension NU, men behålla lönen - vilken dröm va ;-))

Kerstin: sa...

Jag längtar också efter sommaren. Nog för att varje årstid har sin charm men om jag fick bestämma skulle sommaren vara minst 2 månader längre:=)

Hoppas att du får en skön första adventshelg!

Annelie Esséus sa...

Tack för din kommentar, många kloka tankar.
Och visst längtar jag också efter en sommar! ;)

Skaparglädje sa...

Sommaren är skön, men jag tycker faktiskt om alla årstider. Jag älskar hösten mer och mer med alla sina fina färger.

Ingrid sa...

Jag instämmer helt med dig, sommaren är alldeles för kort och vinter totalt onödig!

Trevlig helg!

4U2 sa...

Men du, det är mars om 3,5 månader och då är det vår :)

Jah Hollis sa...

Det kanske låter svenskt och tråkigt att säga, men skulle vi inte tröttna på en ständig sommar?
Dock kan även jag längta efter en tur på Öland en fin dag.

Mona sa...

Jag skulle nog inte klara av om det var sommar hela året, men jag önskar att den mörka och kalla tiden var lite kortare. Öland är så vackert, så det förstår jag att du längtar till.

Anonym sa...

Ja, sommar är bra härligt, men tror det är "sunt" fr oss att få längta lite efter den. Jag skulle i alla fall inte orka med sommar året runt. Tycker om att få mysa ner mig under vintermånaderna. I alla fall i några korta månader. ;o)
kram och trevlig vecka!