fredag 10 februari 2012

Liv


Mitt bidrag till veckans tema blir fåglar. För min del tycker jag att den här andhonan ser lite glad och stolt ut. Det kan kanske vara för att hon hade tio små att föda och fostra. De var så underbart söta och fina att jag hade svårt att slita mig. Klicka här för att se hur andra tolkar liv.

11 kommentarer:

llhertz sa...

Vackra färger i den bilden! Och väldigt mycket nytt liv.
Ha en fin helg!

Birgitta - foto CHIP sa...

Så himla söta och många liv att värda för lilla andmamman :)
Ha en fin helg Inger!

Cecilia Artista sa...

Självklart är andhonan både stolt och lycklig över sina små!
Underbar bild!

Marie sa...

En ljuvlig bild Inger! Och klart hon var stolt denna mamma.........så många fina goa ungar som hon hade. Lite ovanligt inte sant? Ofta ser man ju bara ett fåtal ungar ihop med sin mamma. Åh vad jag börjar längta till våren nu och när allt liv åter spirar. Fortfarande, även om jag kommit igång lite med mitt bloggande och fotande tycker jag inte att den riktiga feelingen infunnit sig. Många dagar är det fortfarande lite trist ljus och ute är det så attans färglöst. Får försöka hitta roligare motiv inomhus just nu. Ha en fin helg vännen och tack för påhälsningen. PS! Dina skor är ljuuuuvliga. Påminner mig om min farmor. Hon hade nog minst 1000 par skor när vi rensade hennes garderob ;-) En parant dam, kvinnlig ända ut i fingerspetsarna. Kan ana detta hos Käringfällan också :-) DS!

BP sa...

Förstår att du fastnade för den bilden! 10 ungar, vilket jobb hon har!. Otroligt fin bild. Säger som du sa hos mig: som alltid hos dig:-)

Monica sa...

Vilken ljuvlig bild älskar änder och dom små är ju så söta.
Ha en skön lördag;-)

Annelie sa...

Naw, så sött!

Bildgatan sa...

Att sitta en stund vid ankdammen är både rogivande och livfull (nej, jag är inte pensionär). Här är det ett tag kvar till jag har den möjligheten.

Fina bild och vad är mer liv än "några" nya liv.

Nett sa...

Vilket sött liv :)

Pumita sa...

Vilken fin fågelfamilj! Hon har verkligen fullt upp, lilla andmamma. Undrar var pappa håller hus nånstans. ;)

Jah Hollis sa...

Många små liv att ta hand om för henne. Fin bild.
Själv däckade jag i mega-influensa på min födelsedag och börjar återvända till livet igen först nu. :-(