måndag 27 februari 2012

Till vänster

 I helgen har jag fotat med mobilen och den tar inte alls så dåliga bilder. Temat den här veckan är till vänster,och till vänster från min synvinkel sitter hållarna till elstängslet. Som ni kan se ligger det små tussar av snö kvar här och var i skuggpartierna. Klicka på loggan och titta på fler bidrag. 

 

12 kommentarer:

llhertz sa...

Ja din mobil, men det är såklart du, tar finfina bilder. Till vänster där bakom taggtråden syns snöfläckarna tydligt i skuggan. De går an när de är så små och söta ;)

Nett sa...

Helt klart bra bild med din mobil :)

Rimkogeren sa...

Tak for din kommentar og de bedste ønsker om en god uge :-)
Fint bidrag. Her er sneen væk.

Anette sa...

Ja du, de där mobilkamerorna blir bättre och bättre! Lite snötussar kvar. Har du inte fått mer snö idag då? Här snöar det nu......

/Anette

Monica o Jacob sa...

Härligt vårig bild;-)))
Ha en skön måndagkväll;-)

Kicki sa...

Det är så skönt att snöfläckarna blir mindre och mindre! Fint foto!

Ezter sa...

Det är skönt att snön börjar försvinna!

4U2 sa...

Ser att det är taggtråd ... det har min ena granne satt upp mot vår sida. Ja, den familjen, de är "speciella". Men din bild passade bra till temat och din mobil tar bra bilder!

Pialotta sa...

Din mobil tar riktigt bra bilder.. Jag är jättenöjd med min mobilkamera oxså.. ibland då händer det jag sätter in foton från den oxså :) Bilden den är ju helrätt till temat .. ser den lillla snön som är kvar hos dig.. här finns ingen om det nu inte kommer i natt, vilke6t jag verkligen inte tycker. Så fin blogg du fixat till nu då.. riktigt vårig:)
Ha de..

Irene sa...

Kjekt med mobilen! Har lett for å glemme at jeg har muligheten til å ta bilder med den! Deilig å se at snøen forsvinner, her er enda litt mer igjen enn hos deg. Ha en fin uke!

Irene

Kerstins foto sa...

Skönt att se att det bara finns små tussar av snö hos andra, här har vi meterhöga drivor.
Fin tolkning till temat.

B i r g i t t a sa...

Nu är nog snön snart helt borta :)