måndag 9 juli 2012

HelgbildenJag har varit på ett underbart trevligt besök i Skirö hos Gunilla som driver Frenillas bod. En vacker miljö, och mycket gott kaffebröd och fina saker i butiken. Ett besök att minnas speciellt för mig eftersom jag har funnit henne genom min släktforskning. Vi är släkt på en gren, och det tycker jag är än trevligare. Jag njöt i fulla drag av den dagen som jag nu lägger i min "memorybox".7 kommentarer:

Mona sa...

Det låter väldigt trevligt! Kul att möta nya bekantskaper genom släktsforskning.

Eva Trillian sa...

Så skönt när du skriver att du lägger minnet i din "memorybox" :) Just så är det ju. som en box. Ibland tar man fram ett gottminne och njuter av det en stund innan man stoppar tillbaka det igen!

Birgitta sa...

Önskar dej en härlig sommar och jag gillar alla dina fina bilder.
Kram Birgitta

Bildgatan sa...

Jag har under många år funderat på¨släktforskning men har inte kommit till skott och sedan vet jag inte åt vilket håll jag vill veta mer om, i första hand. Mammas kanske, men där skulle det bli svårare eftersom jag skulle få övergå till ett annat språk ganska fort, ett som jag inte behärskar men får väl ta hjälp av sambo. =)

Vad kul det måste varit för dig och speciellt när du får träffa "okända" släktingar.

BP sa...

Visst ja. Du håller ju på med släktforskning. Började med det för några år sedan men gav upp ungefär vid 1850;-) Saknar tålamod helt enkelt.
Men du fick ju "träff", vilket är himla kul faktiskt!

Å du ditt bidrag till Blått var härligt... förutsatt att vattentemperaturen är minst 24 grader;-)

Kul att våra makar har samma hobby... På gott och ont om jag får säga så, för jag är precis som du: allt som är äldre än två år ryker - ja, okej då... kläder alltså;-) DS

Marit Johansson sa...

Men så underbart att göra en ny bekantskap genom släktforskning.. ha en trevlig vecka!!

llhertz sa...

Vilken fin träff du fick i din släktforskning och så roligt att ha möjlighet att ses och lära känna varandra dessutom! Nästan så jag får lust att prova på...