torsdag 14 mars 2013

I like # 84 Fruset löv

 Bäst att passa på att fota det som är kvar av vintern. Detta  infrusna eklöv såg så ensamt ut att jag var tvungen att fotografera det. Tänk jag tyckte till och med att det var vackert. 
Jag hoppas, innerligt att vintern snart är över. Idag är det soligt och ganska varmt. Den tillstymmelse till vår som syntes för några dagar sedan är ett minne blott. Nu kan jag inte se ett enda vårtecken varken i trädgården eller i naturen. MEN den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Ha det fint alla bloggvänner.

9 kommentarer:

Beppan sa...

Vackert som en tavla! Enkelt och rent...

Kicki sa...

Tänker man bort att det är vinter och kallt så är det riktigt vackert!! Jag vill inte längre fota vinterbilder...väntar på vårtecken!

Violen sa...

Tänk att ett fruset eklöv kan vara så fint! Nu får vi hoppas att ekarna snart får nya gröna löv och att vi får vårkänning!

Meta sa...

Det ser ut som en tavla eller av choklad kanske. Fint är det i alla fall.
ha en fin torsdag
Kram Meta

Anita - Malta sa...

Tycker du fick till ett jättevackert foto på det frusna lilla lövet !! Våren du såg försvann men kommer med ALL säkerhet tillbaka. Sen har ni den sköna sommaren, om än alldeles för kort. Hälsar Anita från ett väldigt blåsigt Malta :-)

Malys krok sa...

Ja selv et frosset blad er vakkert når alt er bare tørre kvister!
-Margit-

Mina fotostunder sa...

Så vackert innan vårens gröna blad kommer!

Annaochlivet sa...

Så vackert! Jag la till din blogg som en länk i min blogglista längst ner i bloggen. Hoppas det var ok?? Kram från mig :)

anemonen sa...

Det går utmärkt det. Trevligt