torsdag 11 april 2013

Macro

I like torsdagstema # 88
Jag gillar macrofotografering. Nu önskar jag mig ett riktigt macroobjektiv till min kamera. Jag har endast en tillsats och det blir inte alls så bra, men man tager vad man haver. Den här gula kallan kunde jag inte motstå när jag besökte Plantagen häromdagen. Den förgyller min vardag i väntan på våren.
Klicka på Torsdagstema I like nedan och du kan se vad andra gillar idag.

7 kommentarer:

LarsIngvar sa...

Jag gillar också macrofotografering. Precis som du önskar jag mej också ett sådant. Jag får klara mej med min kompaktkamera när det gäller såna bilder, än så länge.
Fin bild, enkel och stilren.

Elzie sa...

Har aldrig gjort macrofotografering men kanske skulle läsa in mig på vad det är riktigt, haha. Fin blomma och fin bild var det i alla fall.
Missade din tussilago igår. Så söt den är. Måste gå en runda och se om jag hittar någon blomma på "min" plats.
Ha en fin torsdag.
Kram Elzie

Bitten sa...

Fin bild!
Jag gillar också macrofotografering och köpte ett objektiv i USA som var hälften så dyrt som i Sverige.

Freja sa...

Åhh, vilken härlig bild! När jag ser den känner jag att jag behöver investera i en bättre kamera. Innan digitaliseringen hade jag en kanonbra systemkamera, men nu har jag bara en enkel digitalkamera utan finesser. Macro är ju så kul att fota!

Anita - Malta sa...

Men... den blev ju jättefin! Tager vad man haver.. ;-) Har ett riktigt macroobjektiv men än så länge kämpar jag fortfarande med att lära mig att handskas med själva kameran. Nybörjare och väldigt svårt för att läsa och lära via handboken ;-) Vill ju helst bara knäppa och hoppas det blir bra :-) Önskar dig en skön fredag !

Marit Johansson sa...

Den tillsatsen ser ut att funka bra, fin bild!

Mona sa...

Jättefin macrobild och vilken underbar färg på kallan.