torsdag 16 maj 2013

Auktioner

Jag gillar, att gå på auktioner. Nu när det är vår börjar uteauktionerna och det är de som är de trevliga. Här tittar besökarna på grejorna som skall ropas ut. En timme hade man på sig att titta runt. Själv fanns där inget som jag ville ropa in. Bättre tur nästa gång. Jag brukar, bestämma innan att så här långt hänger jag med sedan lägger jag av. Inga överpriser för en smålänning:-)

6 kommentarer:

Monica sa...

Ja visst är det mysigt ska leta rätt på några bondauktioner i år;-)
Ha en skön kväll;-)

jeanette sa...

Kul med auktioner. Själv har jag bara varit på en och blev så besviken när jag inte fick det jag budade på så jag bestämde Aldrig mer.

Malys krok sa...

Ja slike ting er alltid spennende!
Vakkert bilde her under! Flott elv!
Takk for hilsen! God pinse til deg!
-Margit-

Annemor sa...

Auksjoner kan være morsomme, en god auksjonarius kan drive prisene høyt og noen er virkelig "forte i munnen".
Kos deg med sommerens auksjoner.
Mormor

Anita - Malta sa...

Det var inte igår jag var på auktion precis. Vid närmare eftertanke väldigt länge sen. I Stockholm när vi skulle sälja några tavlor tror jag det var innan vi flyttade till Malta. Inte samma typ att auktion som den du visar. Verkar kul att gå där och kika och har de mycket som ska säljas kan en timme vara lite knapp.. eller ? Skönt att det äntligen är vår hos er. Idag flög maken till Stockholm så förhoppningsvis får han känna av av det vackra vårvädret.

Marit Johansson sa...

Brukar ibland vara på loppis men har bara varit på en auktion i hela mitt liv, jag kanske borde testa i sommar :) ha en trevlig helg!