onsdag 7 augusti 2013

Vätska

Rikligt med svalkande vätska var det här. En liten bit av den sjö och den plats jag badade i varje sommar som barn. Sjön Möckeln med dess vackra omgivningar. Bilden är tagen vid Sjöstugan som numera är camping. Huset som syns är Villa Näset, och även där på den sidan badade vi ibland.  
Klicka på länken nedan och du kan se på fler "vätskefyllda" bilder.

9 kommentarer:

Annemor sa...

Heller vann i denne formen som du viser, enn det som kom hos meg i går.
Nydelig bilde. Og jeg kan tenke meg at det var fint å bade der.
Ha en deilig dag :)
Mormor

Anonym sa...

Fantastiskt foto/Kram Annmi

BP sa...

Nu fick jag ju faktiskt googla var sjön Möckeln finns. Nu vet jag! Härligt att ha en sjö inpå husknuten för att svalka sig, speciellt som barn, för då hoppar man ju bara in oavsett om vattnet är kallt eller varmt.
Jag älskar ju värmen, som jag tycker vi är välförtjänta av efter fjolårets trista sommar och den långa och kalla vintern vi haft. Men måste medge att jag sällan (= aldrig;-)) hoppa i vatten numera;-)
Hoppas din musarm repar sig, jag menar du kan väl inte vara utan blogg;-)

Violen sa...

Sol och bad gillar nog de flesta barn! Mysigt att få se din badsjö!
Ha en skön dag!

Rimkogeren sa...

Tak for din hilsen :-)
Rejse til barndommens land. Smuk idyl.

Stare Ström sa...

Det ser ut till att vara ett fint badställe!

Freja sa...

Härligt med en sjö så nära inpå, att doppa sig i när det är varmt och att kunna titta ut över när en sitter hemma och vill få lite frid!

Anonym sa...

Möckeln, som i Möckeln i Karlskoga och Degerfors? En väldigt vacker plats. Gillar din bild som liksom smygkikar lite på sjön där mellan björkarna :0)

Pysselfarmor sa...

Jag antar att Möckeln är "den" i Småland, men det kan ju finnas fler med samma namn. Det där med vad man gjorde, var man var eller upplevde som barn är jätteviktigt när man blir "stor" och då menar jag inte att man är "lastgammal" ;-)
Märker det på mina söner som nu är runt 35, men vissa saker som jag inte tänkt på är jätteviktigt för dem att göra som jag tydligen gjort med dem när de var barn.Som t.ex. att bada i en viss sjö som man förknippar med härliga sommardagar och sommarlov.