torsdag 10 oktober 2013

I like

Just nu gillar jag de intensivt gula färgerna som har kommit de senaste dagarna. Naturen är målad i gyllene gula toner som jag inte kan annat än gilla, och hoppas att de får sitta kvar ett tag till även om jag idag såg att många löv faller vid minsta vindpust.

13 kommentarer:

Freja sa...

Härliga hösten, så vacker!

Beppan sa...

Så vackert - men synd att de snart försvinner...

Monica sa...

Ja fort gick det allt blev gult över en natt tror jag.
Fin bild på det gula;-)
Ha en skön kväll

Stare Ström sa...

Det är härligt att vara ute nu. Färgprakten kom plötsligt och är nu fantastisk.

Fin bild på Tyst också!

Annika på Rubinara sa...

Ja nu har hösten anlänt och sprakar i gult, rött och orange. Ett vackert skådespel som är lika intensivt som kortvarigt. Det gäller att vara på hugget innan färgern blåser bort. Jag gillar den gyllene gula färgskalan. Mjuk, men ändå kontrastrik.

Annemor sa...

Vakkert er vel det eneste man kan skrive til dette.
Ha en nydelig kveld.
Mormor

Anita - Malta sa...

Det där är något jag verkligen kan sakna här på Malta. Höstens ljuvliga färgprakt. Men.. man kan ju inte få allt. Njuter iallafall av din fina höstbild :-)

Violen sa...

Ja, nu är det mycket som är gult ute i naturen! Och fort gick övergången från grönt till gult! Var ute på en fotorunda idag och fotade allt jag såg som var gult! Det var så vackert!
Ha en skön kväll!

Anna sa...

Superfin bild och fin färg!
Trevlig helg!
Anna

Anonym sa...

Ja så vackert det är, ett riktigt skådespel. Ska strax ge mig ut med kameran i det fina vädret och dokumentera lite jag med :0)

Cecilia Artista sa...

Den svenska hösten har verkligen härliga gul-orange-röda färger! Här nere är det en sak man kan sakna. Å andra sidan finns det fullt med fina färger och blommor som blommar året runt. Men visst är det fint med lite omväxling också!

Della sa...

Det är så fantastiska färger just nu. Kameran går varm.

BP sa...

Vackert! Å idag har du nog säkert hoppat högt av glädje och njutit av den klarblåa himlen med en färgprakt i naturen som åtminstone jag aldrig lagt märke till förut.