torsdag 6 februari 2014

Kulturhus


Jag gillar att hitta gamla risiga hus och lador på mina promenader i skog och mark. Den här ladan låg i kanten av skogen med de grå asparna  i förgrunden. Känslan jag fick var lite ödesmättad, och det låg verkligen långt från all ära och redlighet. Bostadshuset syntes inga spår av, och det kan vara så att det endast har varit en torklada. 
En fin dag önskar jag er alla.

10 kommentarer:

Beppan sa...

En passion jag delar med dig.
Spännande komposition i din bild!

Mina fotostunder sa...

En sådan upptäckt är alltid roligt. Jag gillar också gamla gråa hus.
Så vacker bild!

Meta sa...

Det är synd att de fina ladorna förfaller,Det är en viktig del av vår naturbild. åller med om att det är lite spännande att utforska dom
Ha en fin dag
kram Meta

Monica sa...

Ett helt underbart ställe;-)
Ha en bra dag

Anonym sa...

Åh sådär öde och spännande vid skogsgläntan. Gillar att träden och ladan går ton i ton, blir enhetligt och vackrare. Bra jobbat! Önskar dig en fortsatt fin torsdag :0)

lottisen sa...

Jättefin bild! Jag älskar också att fotografera lite risiga övergivna hus, det är så spännande att fundera över deras historia och föreställa sig hur det kan ha sett ut när de var bebodda.

Stare Ström sa...

Så fint den smälter in i miljön, med sina grå brädor.

Anneli - A'la Foto sa...

En underbar bild som absolut är lite ödesmättad! Gillar den massor! Dock blir jag lite snurrig av titeln som jag läser som kul turhus! Vet inte varför mina ögon och hjärna ser det så men det är så jag uppfattar det! (jag vet att det inte står så!) Konstigt ibland!

Malys krok sa...

Slike gamle sjåer liker jeg også! Så utrolig vakkert det ser ut.
Nydelig bilde! -Margit-

Freja sa...

Charmigt och inte så lite spöklikt... Jag gillar med!