torsdag 27 mars 2014

Magnolia

Idag gillar jag att leka i photoshop. Jag har fastnat för den här lite råare och kallare stilen. Kanske är det lite hårt, men det är så jag uppfattar klimatet just nu. Även om solen tittar fram med jämna mellanrum verkar den inte vilja stanna någon längre stund. Regn och kylig väderlek, men det är nog inget annat att vänta. Det är bara mitten av mars, och vårvärmen kommer nog inte än på ett tag.

11 kommentarer:

Anneli - A'la Foto sa...

Bilden är fantastiskt vacker och bildbehandlingen passar utmärkt här! Jag försöker ofta göra mina bilder kallare men det slutar alltid med att jag går tillbaka till min stil. Vet inte varför. Men senaste inlägget med Tufsen gjorde jag faktiskt flera stycken bilder kallare och färglösare och jag tyckte det blev jättefint! Men så var ju Tufsen på bild också! ;)

Monica sa...

Här är det 24 grader på termometern i solen på baksidan, har öppnat altandörren;-)
En riktigt mysig bild funderar på att köpa ett magnoliaträd;-)

Anonym sa...

Magnolia, härligt härligt! Kul att du leker med bilden och du lyckas mycket bra enligt mig. Snart tar våren fart på allvar, då blommar det överallt :-) Ha det gott!

Marja sa...

Så fint med den vita blomman. :)

Anitas Malta sa...

Snyggt, väldigt snyggt redigerat men nog tror jag blomman gör sig bättre i färg. Förstår ändå din tanke med tanke på hur klimatet är just nu. Vi har ju alla olika känslor som vi gärna vill uttrycka på olika sätt.

Freja sa...

Jag tycker det blev vackert! Mjukt och hårt på samma gång!

Ezter sa...

Fin bild!

amo sin blogg sa...

Nydeleg bilde.
Magnolia, drømmeblomsten !

Fin kveld frå Anne-Mari

Lajsas Fotografi sa...

Fin bild! Även fast man vill ha den där kallare stilen så skulle det vara snyggt om man fortfarande kunde se konturerna i blommans kronblad! =)

FrökenChristina sa...

Så vacker. Magnolian passar i svart och vitt. Skör mot det kalla.

Nett sa...

Vackert, länge sedan jag satt i Photoshop.. Kanske är dags för det här med!