tisdag 26 maj 2015

Försiktig

Man får vara försiktig när man är på auktion så man inte ropar in något av misstag:-) På den här auktionen ropade jag in lite vintagekläder. 
Bland alla besökare såg jag mannen i blå skjortan (längst bort i bild) som på 60-70 talet var en kändis tillsammans med frugan. Inge & Sten Hegeler dansk psykolog och sexualrådgivare som gjorde flera filmer också på den tiden. 

10 kommentarer:

Leena sa...

Spännande med auktion, där är det bäst att hålla koll på sina rörelser! Och kul att vara där samtidigt med en sån ikon ... jag kommer ihåg dem mycket väl. Men jag tror inte jag skulle känt igen honom.

Ezter sa...

Inge & Sten, ja dem minns jag väl :)

Monica sa...

Gillar auktioner men som sagt man får
hålla ordning på händer o huvud.
Ja det var länge sedan man såg honom
i tidningen:-)

Violen sa...

Lätt att förivra sig på auktioner i jakt på det stora kapet! Alltid kul att se någon kändis, bra gjort att känna igen mannen i fråga!

Gunvor sa...

Kul att vara på auktion. Men jag vågar inte ropa..jag är en fegis. Då är det bra att ha någon med som törs ropa åt mej. Men bäst att vara försiktig så man inte får något som man inte tänkt.

Mias Mix sa...

Ja det gäller att inte vifta bort några flugor eller så vid fel tillfälle :)
har tyvärr inte hört talas om kändisen.

Meta sa...

Det kan lätt bli fel då om man inte är försiktig Det har inte lyckats än bli det för mig. men man vet aldrig när det händer.
Ha en fin dag
kram Meta

Klimakteriehäxan sa...

Inge & Sten - jo jag tackar jag ... de predikade i a f ingen försiktighet! :-D

Paula i pörtet sa...

Hej, auktioner ja, ett kapitel för sig. Jag föredrar faktiskt loppisar, så man slipper vänta i evigheter på att det man är intresserad av ropas ut. Men försiktig, det får man vara, som alltid när det gäller pengar, Och så fick du en kändis med på köpet, inte illa

Annette sa...

Det verkar så mysigt att gå på auktion och göra fynd. Tyvärr är jag för rastlös, så jag orkar inte vänta på att det jag vill ropa in plockas fram.
Måste nog googla på mannen i blå skjorta, har ingen aning om vem han är.