tisdag 21 juli 2015

Dryck

 Dryck är temat och min fantasi tryter idag varför det får bli ett arkivfoto. Vatten det är liv och öl det är komplement som jag inte är förtjust i. Men ibland går det över styr och då kan jag halsa en öl hur lätt som helst jag lättare än vatten. Men det är inte ofta det. Goda äro dessa drycker till mycket.

6 kommentarer:

Violen sa...

Två drycker som är bra att ha till hands när törsten tränger på! Föredrar vatten framför öl men en riktigt varm dag sitter en kall öl bra!

Anneli - A'la Foto sa...

Jag tror det var 15 år sedan jag drack en öl senast men det är något jag kan längta efter! Däremot vatten är livsdrycken men självklart från kranen! Bära hem vatten från affären...aldrig i livet! ;)

Anita Malta sa...

Vatten är ett måste, speciellt när det är så varmt som det är just nu här på ön. Öl tycker jag inte så mycket om men som du, en och annan kan gå ner ;-) Fin bild med den effektfulla färgstarka slingan som lyfter bilden.

BP sa...

Alltså vatten - helst då kranvatten och absolut inte kolsyrat - kan jag alltid få ned, bl a till alla luncher. På andra plats kommer Brämhults. På tredje plats kommer vin och sist öl. Öl är den drycken jag älskar när det är 30 grader ute och jag behöver en törstsläckare. Som du förstår har det inte blivit många öl den här sommaren...

Mias Mix sa...

Vatten, iskallt vatten när man är törstig, det är det bästa som finns!!
Trist att vara allergisk mot vin. Ha en fin kväll!

Marit Johansson sa...

Jag gillar både bubbelvatten och öl :)