tisdag 13 oktober 2015

Höstfärger


Tyvärr har inte de riktiga höstfärgerna infunnit sig här i söder ännu. Jag får nöja mig med de här sparsmakade gula tonerna.
Men ett och annat rött löv kan jag dock hitta, med de är få. Jag undrar hur det kommer att bli för det var längesedan jag såg så här grönt lövverk på träden i oktober.

Tisdagstema

8 kommentarer:

Violen sa...

Harmoniskt med de lite mer dämpade höstfärgerna! Här ser vi inte så mycket av de sprakande färgerna som hör hösten till men det har knappast varit någon frost ännu. Vi får ge oss till tåls här i södra Sverige!
Ha en skön kväll!

Ezter sa...

Jag tycker det är väldigt olika på korta sträckor! Såg du varit i "min" by häromdan :)

Klimakteriehäxan sa...

Njut du av det gröna så länge det varar! Det går ju över!!!

Anonym sa...

Hallå där! Visst har löven varit gröna läääääängre i år! :) Positivt tycker jag!!! :)
(Kerstin A)

amo sin blogg sa...

Ein fantastisk flott steinmur !
Tenk for ein jobb å legge opp alle dei steinane.
Fint bilde.

Paula i pörtet sa...

Hej, var glad å¨t det gröna så länge det varar, här singlar de gula höstlöven ner från träden idag i en farlig fart. Kan förstås bero på att det var 8 minusgrader imorse, så nu släpper många taget om tillvaron. Jättevacker stenmur har du hittat att fota!

Anneli - A'la Foto sa...

Jag minns ett bröllop för några år sedan (2008 tror jag minsann) som jag skulle fotografera och det var i oktober. Jag vet att vi ville ha vackra höstfärger men veckan innan var allt helt grönt så det kändes jättetrist. Men nästan bara över en natt blev hela världen höstfärgad och de fick sina höstporträtt! Det blev riktigt lyckat! Men det var i mitten av oktober!
Även i år har det varit något liknande. Allt grönt för att helt plötsligt bara ändra färg. Nu har vi mycket vackra färger i vår natur! Det kommer att explodera färgmässigt hos er också! Det är jag säker på!

Linnea sa...

Här i Bayern skiljer det sig jättemycket på bara några mil hur långt hösten kommit. Nu är det dock både rött, oranget, gult och grönt överallt i ett enda stort prickigt lapptäcke. Här finns inte så väldans mycket barrträd så lövträden får fritt spelrum att visa upp sig :)
Hälsningar Linnea i Bayern