onsdag 6 januari 2016

Trängsel

Trängsel det är det i stan när det stundar helg. Nu är helgerna över och det är lite lättare att ta sig fram i affärer och på gator.
Visst det pågår reor, men de struntar jag i den här säsongen. 
I mitt fotoarkiv är det en olidlig trängsel och oordning, men i mitt hem och i mina garderober och lådor är det pedantisk ordning och reda.
I den här plastlådan som inte bor hos mig är det ordning och reda, men trängsel är det utan tvekan.
Onsdagstema

4 kommentarer:

BP sa...

Ja du, snacka om trängsel och alla reor som här började faktiskt redan före jul. Slår vad om att affärerna nu ångrar djupt att de reade ut alla vinterkläder/-skor så tidigt på grund av att det var så varmt i november/december. Nu när det är 13 minusgrader rusar ju alla till affärerna å då är allt urplockat...

Kunde dock inte låta bli att kika in i min favo butik Desigual och fynda lite;-)

I våra verktygslådor ser det faktiskt lika ordnat ut som i den du visar. Maken sorterar till och med olika skruvar och spikar, vilket jag då inte gör. Å i våra garderober är det också ordning och reda, vilket man inte kan säga om kaoset på köksbordet;)

BP sa...

Precis! Det är ungefär om Fototriss! Du går in på http://gemsofmylife1.blogspot.se/. Hon har inlinkz, precis som Fototriss. Där stoppar du in länken till ditt inlägg. Klart! Sedan tycker jag att det är trevligt om man också länkar till upphovskvinnan/-mannen av utmaningen i sitt eget inlägg.

Hjärnjympa skadar aldrig, speciellt inte om den är så rolig som med Guess What. Kul om du också vill vara med framöver. Det kostar ju liksom inget och man får sig ett gott skratt på köpet:-)

Violen sa...

Ordnad trängsel kan man säga! Snyggt och prydligt, ordning och reda! Så skulle man ha det i sina gömmor!

Marit Johansson sa...

Jag struntar också i årets rea, orkar inte trängas :) fin ordning verkar du ha till skillnad från mig!