torsdag 4 februari 2016

Tulpaner

Tulpaner har aldrig tillhört mina favoritblommor förrän jag började blogga och fotografera. Nu är de helt underbara i alla stadier till och med i visset sådant.

12 kommentarer:

BP sa...

Äntligen någon som vågar säga att tulpaner inte tillhört favoritblommorna. Det är ju hur många som helst i blogglandia som fotar tulpaner i fräscht och visset tillstånd.
Å jag vågar då aldrig säga ärligt att jag inte gillar tulpaner heller. Till en början med ska de vara fräscha. Vissna tulpaner luktar illa, vattnet de står i lukta illa det med, åsså hamnar såväl svart som gul "gegga" på bordet, för att inte tala om kronbladen.
MEN jag förstår att de är tacksamma fotomodeller. Å att titta på till exempel din vackra bild innebär ju att jag slipper allt jag precis sktivit;-)

Svar: Jag lovar att dina kommentarer till GW är med. De pblicerades tillsammans med alla andras kommentarer igår när jag la upp svaret. Har kollat på makens dator också. Även där finns dom. Väldigt märkligt, speciellt då både du och jag har blogspot.

Marie i Skrifvarstugan sa...

Det var en vacker tulpan ! Den är fantastik att fota också. En underbar färg du har på den.
Ha det fint !

Violen sa...

Vacker bild på en av mina absoluta favoritblommor! En tulpan är som bäst när den börja bli lite medfaren, en bedagad skönhet så att säga!

Anni sa...

Tulpaner har verkligen förmågan att åldras med skönhet! Och du har strippat din lilla röda ända in i det hemligaste. Vackert!

llh sa...

Ja visst är det så att med kameran i handen öppnas nya okända möjligheter. Inte minst att gilla sådant man inte tidigare uppskattat. Tur att vi är flexibla varelser, trist vore det annars.

Ulrika sa...

Vackert!!

Lotta sa...

Jag har heller inte gillat tulpaner förr men nu älskar jag dem! Mycket fotogeniska! Fin bild! Trevlig kväll! /Lotta

Eva Trillian sa...

Tulpaner gör sig i alla skeden av sin tillvaro på foto! :) Bevisligen!

Stare Ström sa...

Håller med! Lika vackra i alla stadier.

Anneli - A'la Foto sa...

Jag tolkar din kommentar hos mig som att du inte gillade tulpaner förut och då måste jag hålla med dig! Det gjorde inte jag heller! Men nu älskar jag dem! De är så vackra i alla stadier och det finns en så stor mångfald! Och de är perfekta fotomodeller som du visar i din bild! Vackert!

Helena sa...

Samma här! Inte alls några favoriter förrän jag började fotografera. Nu är jag såld. :-) Fin helg till dig.

Gemsofmylife sa...

Jag tycker också tulpaner är fina i alla dess former och även då dom börjar tappa blad är lite för utslagna är dom vackra på ngt konstigt sätt ! Det är då som en helt annan blomma :) och att fota kunna fota som du kan gör att blomman är fantastisk !
Kram