söndag 20 augusti 2017

Skyltsöndag # 119

 En blandad kompott av platser i skyltningen den här veckan. Med ett långt uppehåll så är jag förhoppningsvis tillbaka.  
Här är jag i min hemstad, och här har vi mycket tyskar om sommaren, och de här verkade vara övervintrade hippies som åkte färggrant med hela bilen skyltmålad. Att de var musiker behöver jag väl inte tala om?
 På semester har jag varit trots att jag har semester 365 dagar om året numera. Något som jag såg som ett måste var ett besök på Greta Garbo museet i Högsby. 
Det var hur intressant som helst. Kläder som hon har haft i filmer och många föremål som hon haft på sig fanns på plats.
Här kunde jag inte annat än röra vid hennes byxor :-) fast det får man kanske inte göra så fy på mig. Men frestelser är frestelser och svåra att motstå.
 Som vanligt när jag är på "landet" tog vi en sväng åt skogen till, och där finns ju alltid så mycket att kika på så även den här gången.  John Deere var på plats i form av en tunna så även SP vem det nu är.
En semestertripp till grannlandet som är så dejligt närmare bestämt Odense med omnejd. Lite på grund av släktforskningen. Här på det stora köpcentret Rosengård stod denna granna bil med många korkar. Inte utan att jag blev lite sugen på ett glas vin.
Detta var det jag hade att bjuda på idag. Tack till BP som fortfarande är förvaltare av fotokedjan som jag tycker är toppen även om jag pga omständigheter ibland gör uppehåll.

4 kommentarer:

BP sa...

Här fick du verkligen till det! Älskar bilderna, speciellt dom med bilarna. Himla läcka och helt i min smak om man säger så:-)

Å herregud så snygg du är!!! Hur f*n gör du?????

Tusen tack för ditt bidrag till Skyltsöndag (som man ju får vara med precis när man känner för det) och länken:-)

Ama de casa sa...

Härlig skyltning! Och visst är det svårt att låta bli att peta på saker - särskilt när man inte får :-D

Ditte sa...

Tack för pigg och varierad skyltining! Och detta med att pata på saker är du inte ensam om. Jag gjorde det en gång på en tavla på Chagallmuset i Nice och gissa om sirenerna tjör och jag åkte ut från museet. Till sakne hör att jag då var 50 år fyllda...Men jag kunde inte motstå...Numer kan jag.

Days by Johanna sa...

Haha vilka härliga bilder på bilarna, ibland kan de pimpa till dem!

Och vilket trevligt musseeum och ja ibland kan man inte låta bli..man får vara busig ibland och inte lyda.