söndag 11 mars 2018

Skyltsöndag 11 mars # 148

                                                          


Godagens alla skyltare 
Idag kombinead med Gärdsmygens färg.

 Hur nu någon kan hitta på ett sådant namn till en kaka eller ett bröd är för mig obegripligt, och skulle man nu vilja ta sig en smakbit av skitkakan blir man nog dålig.... (tror nog det är felstavat och skall vara siktkaka)

...och då får man nog i minsta laget sveda i magen, och behöver kalla på den här firman. Kanske behöver de inte ge mig någon tryckluft för det kan jag nog producera själv efter en skitkaka.
Det de däremot kan behöva ge mig efter en sådan kaka är reservkraft och det har de också. Ja jag säger då det så mycket skit det finns.
Däremot är inte det här någon skit.......
för en sådan central är fantastiskt bra om det skulle börja brinna.
Visserligen blir man blöt om sprinklarna skulle utlösas men det blir ju en extra dusch, och det kan vara svalkande i värmen som brand orsakar. 
Nu till skogens värld och de som huserar där....
...nämligen skogens konung och vad kan vara bättre att tala om kungligheter idag då vi nyss har fått en ny liten prinsessa. Nu är det inte den kungligheten jag vill erinra om utan familjen älg. 
Ja egentligen inte de heller utan belysning på bilar. För utan bra belysning kan de vara svåra att upptäcka trots sin storhet. Så ett effektivt lyse på bilen det är grejer det.
Extraljusets ABC "Hella" som på planschen berättar om denna vår ståtliga kunglighet.

En trevlig och avkopplande vecka tillönskas Er alla 


5 kommentarer:

BP sa...

Alltså dina skyltar är ju skitbra:-) Skitkakan och SvedMag är härliga, speciellt med din text och slutsatserna från din sida - hahaha:-)
Sprinklers har nog räddat många liv, och din skylt har nog hängt där ett tag. Tycker mycket om gamla emaljskyltar, mycket roligare än dagens plåt siton. Hella skylten är så underbart gammalmodig. Älskar den!

Stort tack för en toppen skyltning, texten och länken:-)

Paula Merio sa...

Vilka roliga skyltar du ställer upp med! Tack för ett stort leende!

Olga T sa...

Ha ha! Hur kan en sådan skylt ens komma upp?? Tror som du att k och i bytt plats. Den gamla skylten med sprinklersystem är min favorit. Känsla i den! Kul att du är med och sätter färg du också! Tack!

Anki sa...

Hoppsan ... så det kan bli - skitkaka! Inte så frestande!
Snygg skyltning!

Ama de casa sa...

Haha! Skitkaka låter ju verkligen frestande... ;-)

Vet ett papper som gick på remiss genom flera instanser för kontroll på Anders förra jobb där inte en enda en upptäckte att det stod "beskitningsprotokoll" - man läser ibland det man vill se.

Själv missade jag en korrekturläsning av ett massmejl där det stod "damsugare". Haha! :-D

Härlig skyltning!