fredag 23 mars 2018

Skyltsöndag # 150 & Gärdsmygens färg


Då var det dags igen för lite skyltning, och en aning färg. 
Bravida är fantastiska för tänk att de kan ge fastigheter liv. Jojomensan så står det minsann. Det är inte dåligt det. Det kan vara svårt nog för en kvinna att ge liv till jorden, men vi kvinns förhäver oss sällan, eller hur?
Sedan kan det klart vara tvetydigt för det kan vara så att det är mera liv i luckan de vill ge hyresgäster så de kan sitta uppkopplade dag ut och dag in.
Dock gäller det inte mig för jag är gammaldags i avseendet att ha fiberoptik. Jag lägger inte alla ägg i en och samma korg ifall det skulle hända något. Då kan det vara finemang att ha det uppdelat. Jag är uppkopplad på annat sätt än med fiber:D 
Jag tänker då andligen sett.
Nåväl jag lämnar de som kan ge liv till det.....
....som ger färg och liv i  form av delikata fiskar som är inplanterade i ån. De är mycket delikata öringarna som lever här. Många är det som löser fiskekort, och förhoppningsvis får en och en annan fisk med sig hem till middag. 
Själv har jag anrättat flera av dem, och de smakade hur fint som helst. Jag kallar det närproducerad mat, och det är för mig det allra bästa jag kan få. 
Färgen idag är blå. 
Blott en dag.... nä inte psalmen utan blått en dag som denna med blått himlavalv och strålande sol.
Blått har även Bravida ja de som ger liv åt fastigheter, dock inte så vackert blå nyans som på himlen och i ån.
Trevlig helg
Skyltsöndag (BP är styvmor till denna.)


5 kommentarer:

BP sa...

Visst är det en konstig slogan, även om Bravidas logotyp är ganska snygg tycker jag. Den andra bilden är en höjdare! Vilken färg på himlen, så uppiggande. Dessutom går skylten på trädet i exakt samma nyans. Läckert! Där fick du verkligen till en röd - jag menar blå - tråd:-) Bra jobbat där:-)
Sedan fick jag ett gott skratt när jag läste att jag är styvmor till Skyltsöndag;-) Så kan man ju också säga:-)))

Tusen tack för en färgglad och fin skyltning:-) Stort tack för länken också!

Olga T sa...

Visst finns det många konstiga slogans?!
Å vad jag gillar de blå färgerna vid ån! Härligt!
Kul att du färgsätter du också och tack för att du länkar :)

Paula sa...

Vi har mycket fisk i sjöarna här, både inplanterad och vild. Tyvärr har jag aldrig haft tålamod att testa fiske. Istället köper jag av en granne som röker dem till goda o nyttiga firrar.

Åke sa...

Du fick till en klämmig text :) Jag är tveksam till att Bravida ger liv... ibland blir man anti på reklam. ... har för mig det står redan i en bok med över 2000 år på nacken... Fiske i älven: Får mig att fundera på om inte firrarna simmar uppströms eller nedströms? En härlig vårbild samt ett ställe som lockar till att blöta reven. Klar blå nyans :)

Paula sa...

Närodlat, närsmakat, godast, men vilka små skyltar för fiskerianordningen. Kan man verkligen läsa infon? Såg igår att våra stora skyltar vid sjön har saboterats så hela ställningen där infon stod på flera språk, inte minst de språk bärplockarna har som kommer hit på sommaren och tror att man kan fiska gratis raserats. Hur man lyckats vrida ner metallkäpparna vet jag inte, lika lätt som att sätta knut på ett vägmärke...ha en fin vårvecka, som känns mer som högsommar!