söndag 11 augusti 2019

Weekly photo challenge vecka 32 - Klubba

Något lånat 
något klubbat 
något gott...
Idag är det mitt valspråk dock inte ett samtal med en val för de finns inte på mina breddgrader. I alla fall hör de inte till vanligheterna. 
Det kan hända att en och annan strandar utmed kusten, men de är inget vidare att tala med. Möjligen en mal då, och inte de som äter kläder utan de som bor i sjön.  Klubbas gör våra beslut i församlingsrådet det är säkert och visst.

Gott är det med klubbor eller som en del säger slickepinnar även om vi har vuxit upp. Fast kanske vi suttar på klubbor i smyg i hemmets lugna vrå när ingen ser på. Dock är jag ingen större fantast på dylikt godis utan lite mer förfinat sådant som mörk choklad.
Lånad är klubban
Klubbat är beslutet

8 kommentarer:

"LillaSyster" sa...

Rolig tolkning du gjort!
Ha nu en ny bra vecka =)

Helén sa...

Det var en rejäl klubba ni har för att klubba beslut som tas. Godisklubbor kan vara fina att se på men jag gör som du och äter hellre något annat godis.

Violen sa...

En rejäl träklubba som tål att klubbas med under många år framöver! Godisklubborna är mer förgängliga och tål inte så väldigt lång lagringstid.

Ditte sa...

En riktigt rolig och kreativ tolkning av veckans temaord. Och en rejäl klubba kan användas till mycket. Endast fantasin begränsar.

Vilt og vakkert sa...

Heisann, ja, jeg deler din smak på søtsaker, så det kan være derfor jeg ikke har sett at det står lollipop med små bokstaver for de engelsktalende.... og en dommerklubbe fins i huset her et eller annet sted, jeg lagde nemlig en under studietiden i sløydundervisningen, i palisander til og med, i skikkelig 1970-talls design. Har aldri hatt behov for den, så det kan vel være derfor den er bortgjemt-glemt!
Bra svar på oppgaven ;:OD) Likte veldig godt ordspillet ditt i starten!

Klara Ovidia sa...

Här blir gillaknappen intryckt med ett leende!

KajsaLisa sa...

Vilken rejäl klubba, besluten lär ligga fast :)

Paula sa...

Det var mig en rejäl domarklubba! Funderar febrilt vad vi kallade godisklubbor i Helsingfors när jag var barn! Och jag kommer inte på det, undrar om vi också kallade dem slickepinnar.....minnet är bra, men kort!