lördag 26 oktober 2019

Skyltsöndag # 233

Lite udda sammanhållen skyltning den här veckan, men håll till godo.
På västkusten finns det också chips, men då heter de Västkustchips. Om de smakar annorlunda vet jag ej för jag är inte förtjust i chips.
I den här butiken där godis av alla de sorter fanns kunde man få smaka på ett helt land.....Japan.....
de ni. Undrar hur Japan smakar?
Så är det då bus och godistider, och jag är ingen större ivrare av detta påfund kan jag säga.
Så förflyttar vi oss från stan till skogen där det är tystnad som råder och arbete. Där arbetar varenda kotte för klimatet, men jag ser inga alls inte ens en människa i arbete än mindre bara en kotte:-)

I stan däremot är det mera liv och rörelse och svart på vitt och vise versa.
Javisst kan jag ..... kvinnor kan vet jag.
Javisst är det så att myntet har två sidor inte bara hantverk och design. Lite modernt att vända bokstäver fram och bak för att få lite mer uppmärksamhet, och det fick de ju.... av mig.
På promenaden för att få ihop lite skyltar fick jag sätta mig, och vila en stund, och vad skådar mitt norra öga? Choklad, choklad och choklad som jag är så förtjust i, och speciellt mörk sådan. Trevlig vecka.
#
Skyltsöndag som BP håller i kan de besöka för fler skyltar om du klickar här.

5 kommentarer:

Pettas sa...

Tystnad, arbete råder. En sådan skylt skulle man själv behöva nu och då. Och bara för att jag kan är toppen den med. Jag skulle kunna jag också men är lite för ekonomisk(snål) för att pynta bilen med ny nummerskylt och lite dekor. Snyggt är det i alla fall.
Ha en fin första vintertidsdag! :)

BP sa...

När har du senast besökt en arbetsplats där det är tyst? Aldrig skulle jag gissa. Dekorerna på bilarna är riktigt coola, de syns verkligen. Man studsar till helt enkelt.
Chips, godis och choklad är inte min "styrka" direkt, men jag skrattade gott åt Japan-skylten. Konstigt nog är de flesta godis i Japan salta.
Halloween är inte min grej heller, så inga pumpor här inte;-)
Tusen tack för en toppen Skyltsöndag och länken:-)

Ditte sa...

Mången tack för dina skyltar och här fick jag flera "goa" skratt. Undrar hur Japan smakar. Har ännu inte varit där så jag vet inte. Men Japan finns på reselistan. Ja, inga kottar, inte mer än en som arbetar. Verkar knepigt. Inte är jag heller förtjust i Västkustchips, men jag gillar Västkusten och skulle kanske resa dit för att testa. Men kanske finns de på närmare håll.
Vad gäller mörk choklad skulle jag gärna ta en bit.

Ama de casa sa...

Härlig skyltning!
Halloween är inte min grej heller, jag kör med Hall-å-vin. Det går utmärkt att dricka vin i hallen och sen ge tusan i att släppa in dom tiggande ungarna ;-)

Mias Mix sa...

Väldigt internationell skyltning med härlig variation. Tystnad-skylten borde sitta på alla arbetsplatser. Bakofram-vända s-et gillar jag, men de borde ha vänt på s-et även i ordet design under. För att hålla ihop röda tråden. Ha det gott!