Om migNyfiken kvinna med många strängar på min lyra och många intressen. Fotografering, heminredning, cykling, motion, släktforskning, blommor, bakning och läsa en god bok är något som jag tycker om. Renovering av gamla saker i mindre skala är trevligt. Jag är förtjust i att testa nya saker så fort jag har möjlighet till det. Man kan säga att intressena varierar starkt. Det jag uppskattar mest är att få vara med min son och min familj (släkten). Jag är förtjust i småresor, vilket kan tyckas tråkigt men många gånger upptäcker jag nytt och man kan faktiskt finna något fint även i det lilla. 
Jag är dessutom förtjust i stora grunkor som de flesta män (bilar av alla slag bl a)och aldrig varit den där lilla prinsessan som barn. Jag var mer för att klättra i träd och springa runt i skogen och prata för mig själv till mors stora förtret.
Lite omhändertagande talang trots allt sedan barnsben. Ja ett lite udda barn som numera är pensionissa och fortfarande har jag svårt att hålla mig inom de där "ramarna". Men vad gör det? Livet är för kort för att bry sig. Barnasinnet är i behåll, tack och lov. Skavanker både här och där, och glatt humör som svänger fort, med ögon som kan blir svarta på en kort sekund. Mitt s k Sturköhumör:-)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Morrn.
Många strängar på din lyra.😊

LarsIngvar sa...

Man behöver inte resa långt för att se sej omkring. Mina barn finns från Vänersborg till Porjus i Norr, så jag reser genom Sverige. Buss, tåg och inlandsbanan och det finns mycket att se. Så fortsätt att utforska på dina små resor.
Lasse Holm.

Hasse A sa...

Morrn Inger.
Du har så fina bilder, och du skriver så fint.
Ha de bra. Hasse A

Unknown sa...

Hej Inger!!

Du har en jättetrevlig blogg må jag säga!! Ha det gott!! // Inger O